Ευχαριστήριο μήνυμα Μανόλη Όθωνα,Ενημέρωση,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου Οδηγός Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμν,rethimno,agora,rethymnopress,rethymno,press,Ρεθεμνιώτης,Ρεθεμνιώτη, Ένα  μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στήριξαν την παράταξη κι εμένα προσωπικά στις δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Αξίζουν την αγάπη και την εκτίμησή μου, γιατί σε πρωτόγνωρα δύσκολες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες βρήκαν το μεγάλο κουράγιο, την ψυχική δύναμη και την ισχυρή λογική να αντισταθούν στην αναμέτρηση των συναισθημάτων που από πολλές πλευρές επιδιώχθηκε.

Δώσαμε μαζί ένα δύσκολο και άνισο, όπως αποδείχθηκε, αγώνα, αφού η συγκυριακή, μεγάλη δυναμική του διπόλου ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ που αναπτύχθηκε σε όλη τη χώρα καθόρισε το αποτέλεσμα και στο Ρέθυμνο. Και μάλιστα παρά το γεγονός της ανόδου του αριθμού ψήφων και του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τις εκλογές τις 6ης Μαΐου που ήταν ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη πανελλαδικά για το ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα είμαστε πια στην επόμενη μέρα. Αυτό που προέχει είναι η κοινωνική και πολιτική σταθερότητα για τη διαχείριση και υπέρβαση των μεγάλων δυσκολιών που έχει η Ελλάδα, αλλά και στη ζωή του ο κάθε άνθρωπος. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν. Αυτό όμως που δεν μπορεί να περιμένει είναι η κοινή, καθημερινή μας προσπάθεια για να ενεργοποιήσουμε τη μόνη συνισταμένη που μπορεί να λειτουργήσει: τη ΔΥΝΑΜΗ μας!