Δήλωση Γιάννη Ταταράκη για τα αποτελέσματα τον εκλογών,Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε Ρέθυμνο και Κρήτηrethymno ekloges, 2012, vouleutikes, oikologoi, prasinoi, kke, syriza, nd, pasok, laos, xrysi, augi, aneksartioti, ellhnes, apotelesmata, pasok, nd, ρεθυμνο, εκλογές, 2012, αποτελεσματα, συνδιασμοί, υποψήφιοι, κκε, λαος, συριζα, πασοκ, νδ, χρυσή, αυγή, οικολογοι, πράσινοι, ανεξάρτητοι, ελληνεςΑισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα μου και με ακολούθησαν στο δύσκολο δρόμο που διανύσαμε κατά τη προεκλογική περίοδο.


Ήταν μια δύσκολη μάχη. Δόθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Όμως είμασταν εκεί, δώσαμε τον καλό αγώνα για τις ιδέες, την παράταξη μας και το Ρέθυμνο.


Ευχαριστώ όλους όσοι ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία. Απάντησαν θετικά στις προκλήσεις της εποχής και αγνόησαν τις ακραίες και διασπαστικές κινήσεις της κεντροδεξιάς παράταξης.


Σήμερα ξεκίνησε μια καινούργια μέρα.
Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το μόνο πυλώνα σταθερότητας της Ελλάδας και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με βάση τις Αρχές, τα ιδανικά και την ιδεολογία μας.