ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ

Χαιρετισμός Υποψηφίου Βουλευτή ΡέθυμνουΥποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου Φίλιππος Μαλλίας, Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε Ρέθυμνο και Κρήτη, rethymno ekloges, 2012, vouleutikes, oikologoi, prasinoi, kke, syriza, nd, pasok, laos, xrysi, augi, aneksartioti, ellhnes, apotelesmata, pasok, nd, ρεθυμνο, εκλογές, 2012, αποτελεσματα, συνδιασμοί, υποψήφιοι, κκε, λαος, συριζα, πασοκ, νδ, χρυσή, αυγή, οικολογοι, πράσινοι, ανεξάρτητοι, ελληνεςΤα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο ΠΟΛΙΤΗΣ έχει εκδιωχθεί από το κέντρο της πολιτικής και δεν είναι παράξενο ότι οι όροι «πολιτικός» και «κομματικός» όχι μόνο  συγχέονται, αλλά και χρησιμοποιούνται ο ένας στη θέση του άλλου.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ συνδέεται άμεσα με της καθημερινές ανθρώπινες σχέσεις. Με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ   ΣΥΜΦΩΝΙΑ έχουμε την δυνατότητα οι πολίτες να ασχοληθούμε άμεσα με τα κοινά. Το αυτονόητο δηλαδή, που μέχρι σήμερα καταργεί ο δικομματισμός και η διαπλοκή, για ευνόητους λόγους. 
Το κόμμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, προήλθε από την απαίτηση της ίδιας της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και εκτός των άλλον προωθεί και συμπληρώνει τις έννοιες της

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ προσφέρει την δυνατότητα ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Καταθέτουμε ΩΡΙΜΕΣ- ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ- ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για ορατή βελτίωση των συνθηκών με μοναδικό ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ έχει τώρα το όπλο στα χέρια του ψηφίζοντας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για ΑΝΑΤΡΟΠΗ του μονόδρομου της λιτότητας και να βγει η ΧΩΡΑ από την ΚΡΙΣΗ.
Οι υποψήφιοι της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ είναι νέοι ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μαζί με τους ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ πλην ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ύψωσαν σε ανύποπτο χρόνο την ΣΗΜΑΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ με το ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποτέλειας στους Γερμανούς, καταθέτουν τεκμηριωμένες εναλλακτικές προτάσεις για ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ
Με γνώμονα την άμεση συμμετοχή μου στην έντιμη διαχείριση των αναγκών της Ελληνικής ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ανταποκρίθηκα στην τιμητική ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ της από το 1985 φίλης -προέδρου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ- ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ- πολιτικού με ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΡΓΩΝ και ΛΟΓΩΝ, στην Λεβεντογέννα ΚΡΗΤΗ- ΝΟΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υποσχόμενος να εργαστώ, μαζί με τους συνυποψήφιους Βουλευτές, ΔΥΝΑΜΙΚΑ για ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ώστε να αξιοποιήσω την εμπιστοσύνη ΣΑΣ.
Ευχαριστώ


Χαιρετισμός Υποψηφίου Βουλευτή ΡέθυμνουΥποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου Φίλιππος Μαλλίας, Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε Ρέθυμνο και Κρήτη, rethymno ekloges, 2012, vouleutikes, oikologoi, prasinoi, kke, syriza, nd, pasok, laos, xrysi, augi, aneksartioti, ellhnes, apotelesmata, pasok, nd, ρεθυμνο, εκλογές, 2012, αποτελεσματα, συνδιασμοί, υποψήφιοι, κκε, λαος, συριζα, πασοκ, νδ, χρυσή, αυγή, οικολογοι, πράσινοι, ανεξάρτητοι, ελληνεςΜΑΖΙ ΓΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Φίλες και Φίλοι του ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ανταποκρινόμενος άμεσα στη τιμητική πρό(σ)κληση της ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ για να κατέβω στο όμορφο Ρέθυμνο, της Λεβεντογέννας Κρήτης ως υποψήφιος βουλευτής της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, καταθέτω άμεσα το βιογραφικό μου, αλλά και τις σκέψεις μου για να γνωριστούμε όπως συνηθίζεται στις ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

Ονομάζομαι Φίλιππος Κ. Μαλλίας. Γεννήθηκα στην Αθήνα πριν 57 χρόνια, τελείωσα το Λεόντειο λύκειο, σπούδασα μηχανολόγος εργοδηγός και μηχανικός αεροσκαφών και είμαι, πρόσφατα, ακόμα απλήρωτος συνταξιούχος του Δημοσίου –Π.Α.-!

Πάντα με απασχολούσαν, η Ανθρώπινη επικοινωνία και οι λύσεις στα Κοινωνικά προβλήματα, και παρακολούθησα επίσης Σεμινάρια Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων, Marketing, τομείς με τους οποίους απασχολήθηκα και επαγγελματικά σε μεγάλες Ιδιωτικές Εταιρίες.

Υπηρέτησα ως Τεχνικός Υπαξιωματικός στην Κρήτη (115 ΠΜ) για 4 χρόνια, όπου εκτός των άλλων είχα την τύχη να γνωρίσω και ακόμα είμαι φίλος με πολλούς κρητικούς. Γνώρισα από κοντά την όμορφη – Δημοκρατική Κρήτη του Καζαντζάκη, του Ελευθερίου Βενιζέλου και του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη τον μινωικό πολιτισμό της και σχεδόν κάθε καλοκαίρι είμαι στην Κρήτη για διακοπές.

Κατάγομαι από το Νησί των Ριζοσπαστών την Κεφαλονιά (Ρόκκος Χοϊδάς- Μαρίνος Αντύπας), αλλά και των άξιων συνεχιστών τους, όπως ο αείμνηστος Αντώνης Τρίτσης και του Μεταρρυθμιστή πολιτικού ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗ, του οποίου είχα την ύψιστη τιμή να είμαι συνεργάτης στο τομέα πολιτικής επικοινωνίας και συνεχίζω να είμαι συνεργάτης και της ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ. Και οι δύο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ πολιτικοί με ήθος και συνέπεια έργων και λόγων.
Από το 1974 έως το Μάρτη του 2012 ήμουν ενεργό μέλος  ΠΑΣΟΚ  του ιδρυτή του αείμνηστου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Επίσης ανέπτυξα πλούσια Συνδικαλιστική δράση ως μέλος της ΠΟΕΥΕΘΑ, του συλλόγου μηχανικών Α/ΦΩΝ αλλά και του συλλόγου γονέων Λεόντειου σχολής.

«ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ» «ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΟΪΚΑ» «ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ» «ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 37». Αυτά και όχι μόνο, είπε σε ανύποπτο χρόνο (το 2010 και το 2011) Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ με ταυτόχρονες τεκμηριωμένες προτάσεις αλλά και έργα όπως τα υπερχρεωμένα Νοικοκυριά, Συντάξεις στις μητέρες, μειωμένες τιμές φαρμάκων, σύσταση ανεξάρτητης αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ρύθμιση δανείων και όχι μόνο.
Με οδηγό αυτές τις ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και για να εξασφαλίσουμε την παραμονή της νέας γενιάς στη χώρα, για να δημιουργήσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που να ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ελάτε να ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ- ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Το ΗΘΟΣ- Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ- ΛΟΥΚΑΣ Τ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ.

Χαιρετισμός Υποψηφίου Βουλευτή ΡέθυμνουΥποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου Φίλιππος Μαλλίας, Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε Ρέθυμνο και Κρήτη, rethymno ekloges, 2012, vouleutikes, oikologoi, prasinoi, kke, syriza, nd, pasok, laos, xrysi, augi, aneksartioti, ellhnes, apotelesmata, pasok, nd, ρεθυμνο, εκλογές, 2012, αποτελεσματα, συνδιασμοί, υποψήφιοι, κκε, λαος, συριζα, πασοκ, νδ, χρυσή, αυγή, οικολογοι, πράσινοι, ανεξάρτητοι, ελληνες

Φίλιππος Κ. Μαλλίας  Υποψήφιος Βουλευτή Ν. Ρεθύμνου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

"Η αξία του ανθρώπου δεν είναι η νίκη παρά ο αγώνας για τη νίκη."

"Δεν ελπίζω τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος."                                                                        

 Νίκος Καζαντζάκης

 "Οι πολιτισμένοι λαοί κερδίζουν την εξουσία με την ψήφο των πολλών, κυβερνώνται με την ικανότητα των ολίγων και μεγαλουργούν με την πνοή του ενός."                                               

 Ελευθέριος Βενιζέλος

 "Εμείς κυβερνάμε και όχι η Τρόικα" 

 "Το φάρμακο της Τρόικα σκοτώνει"

 Λούκα Τ. Κατσέλη

 "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες "

 Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Φίλιππος Κ. Μαλλίας  Υποψήφιος Βουλευτή Ν. Ρεθύμνου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ                                     
e-mail: filippos.katseli@gmail.com
 

ΤΗΛ: 2103311010-30

 KIN: 6934768896

 

 

Δείτε ακόμα: “114” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ