Καλλιονάκης Εμμανουήλ,Καλλιονάκης Εμμανουήλ ,kallionakis-emmanouhl,biografiko,ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ,,γεννήθηκε,Κρήτη,Ιατρός, απόφοιτος,Ιατρικής,Φαρμακευτικ,Σχολής,Πανεπιστήμιου ,Οφθαλμολογία,Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο,Ηρακλείου,  O Καλλιονάκης Εμμανουήλ  γεννήθηκε το 1974 στην Κρήτη.  Ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής και Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Τιμισοάρας της Ρουμανίας, ειδικεύεται στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σήμερα, εργάζεται επίσης και ως αθλητικός ιατρός στους αγώνες του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού Ρεθύμνης.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών της Ρουμανίας «ο Μέγας Αλέξανδρος». Μέλος του Πανεπιστημίου των Ορέων, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο της οποίας παρέχονται εθελοντικά υπηρεσίες στις ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου. Μέλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στις Συνάξεις Νέων, λαμβάνοντας μέρος σε κοινωνικές συζητήσεις καθώς και σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές μαζί με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ.Ειρηναίο.

Έχει εργαστεί ως Ελεγκτής ιατρός Ο.Π.Α.Δ. στην Υ.Π.Α.Δ. και στα Κ.Α.Π.Η. Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην οδό Καποδιστρίου 31, στο Ρέθυμνο.

Στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 θέτει υποψηφιότητα ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη».

Στις 30 Μαΐου 2011, στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, εκλέγεται μέλος της Κεντρική Επιτροπής του κόμματος και ορίζεται μέλος του τομέα πολιτικής ευθύνης της Αγροτικής Ανάπτυξης.