ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ,Άννα Ελευθεριάδου Γκίκα,εκλογεσ,ρεθυμνο,2012ΕΚΛΟΓΕΣ,EKLOGES,rethymno,Ενημέρωση,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου Οδηγός Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμν,rethimno,agora,rethymnopress,rethymno,press,Ρεθεμνιώτης,Ρεθεμνιώτη, Γεννήθηκα στη Σκύδρα Πέλλας το 1972, και από το 2009 κατοικώ μόνιμα στο Ρεθύμνου και εργάζομαι ως Επιμελήτρια Β’ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Είμαι ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση στο Davis των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στο Wurzburg της Γερμανίας και στην Πανεπιστημιακή Ω.Ρ.Λ. κλινική του Πα. Γ. Ν. Ηρακλείου.

Το επιστημονικό μου έργο τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης, με πλήθος δημοσιεύσεων και εισηγήσεων.

Τα τελευταία δύο χρόνια διδάσκω στο Τμήμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Είμαι εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 1987 έως το 1996 και μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1996. Το 2007 συμμετείχα στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ ιατρών.

Συμμετέχω ως εθελόντρια ιατρός στις εξορμήσεις του Πανεπιστημίου των Ορέων στην Κρήτη και στις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Παράρτημα Ρεθύμνου. Είναι παντρεμένη με τον Δρ. Πέτρο Γκίκα, Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και μητέρα δύο παιδιών, της Έλενας 9 και του Νίκου 7 ετών.

Είμαι εραστής της πολιτικής κι όχι επαγγελματίας του είδους και με την υποψηφιότητά μου στις βουλευτικές εκλογές στις 6 Μάη δεν προσβλέπω στην ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών.

Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία θεσμικής παρακμής και δυσπιστίας θέτω ως στόχο το να αναπτύξω μια σχέση εμπιστοσύνης με τον Ρεθυμνιώτικο λαό. Μια σχέση ανατρεπτική και γνήσια, μια στάση υπεύθυνη με πνοή νέου ξεκινήματος. Όπως ακριβώς το εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος « με ερασιτεχνική διάθεση και επαγγελματική προσήλωση στις υποχρεώσεις της ».

Στις Εθνικές εκλογές στις 6 Μαΐου του 2012 είμαι υποψήφια βουλευτής στο Νομό Ρεθύμνου με το ΠΑΣΟΚ .