Υλικά: Φύλλο: ½ κιλό αλεύρι, 1 φλιτζάνι γάλα, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, νερό όσο σηκώσει. Γέμιση: ½ κιλό μυζήθρα, ½ κιλό ανθότυρο, 4 αβγά, 1-2 φυλλαράκια...

Υλικά: 1 κιλό αλεύρι σκληρό, ½ φλιτζάνι ζάχαρη, 1 φλιτζάνι τσικουδιά, 1 φλιτζάνι κοπανισμένα καρύδια, ½ φλιτζάνι σουσάμι, κανέλλα, μέλι, 1 φλιτζάνι...

 

Υλικά: 1 κιλό φύλλο κανταΐφι, ½ κιλό καρύδια ψιλοαλεσμένα, ½ κιλό αμύγδαλα ψιλοαλεσμένα, 3 φρυγανιές τριμμένες, ½ φλιτζάνι ζάχαρη, κανέλλα σκόνη...