cheese-cake-pagoto 

Τι χρειαζόμαστε:
• 1 πακέτο τυρί κρέμα (philadelphia)
• 1 κουταλιά σούπας γάλα εβαπορέ
• 1 κουταλιά σούπας στραγγιστό γιαούρτι
• 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
• 1 κουτί σαντιγύ ΜΟRFAT ή ERMOL
• 1 κεσεδάκι μαργαρίνη (ξεπαγωμένη)
• 1-2 κουταλιές χυμό λεμονιού
• 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
• 2 πακέτα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
• για το γαρνίρισμα μαρμελάδα βύσσινο ή δαμάσκηνο ή φράουλα ή σιρόπι καραμέλας

Πως το κάνουμε:
1. Χτυπώ τα μπισκότα στο blender 5-5 μαζί.
2. Χτυπώ στο μίξερ τα μπισκότα με την κανέλα και τη μαργαρίνη.
3. Στρώνω σε μια ταρτιέρα.
4. Χτυπώ στο μιξερ τη σαντιγύ με το τυρί PHILADELPHIA και το ζαχαρούχο γάλα.
5. Αφού χτυπηθούν καλά προσθέτω το γιαούρτι, το γάλα εβαπορέ και το λεμόνι.
6. Στρώνω την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
7. Βάζω στην κατάψυξη.
8. Σερβίρω γαρνίροντας με σιρόπι καραμέλας ή και σοκολάτας, ή με όποια μαρμελάδα διαθέτει το ψυγείο μου.

Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι μια πολύ παλιά συνταγή που ξεκίνησε από την φίλη μου Βίκυ, αλλά στην πορεία των χρόνων της έχω κάνει μικροαλλαγές. Ξεκίνησε σαν απλό cheese cake, αλλά προσπαθώντας να μην το φάμε όλο σε μια μέρα, το έκρυψα στην κατάψυξη. Είναι τέλειο με τον καλοκαιρινό καφέ, αλλά και μετά από ένα δείπνο στον κήπο.