ενημέρωση, νέα, επικαιρότητα, κρητική, ειδήσεις, ρεθεμνιωτικα, ρεθυμνο, ρεθεμνος, ΡΕΤΗΥΜΝΟ, ΡΕΤΗΙΜΝΟ, latest, news, επιθεώρηση, τοπικά, νεα, εξελίξεις, rethymno.RETHYMNO, RETHYMNON, ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΡΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣΛΥΡΑ, ΚΡΗΤΗ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ρέθυμνο, αξέχαστη, αλλιτέχνες, Κρητική, ουσική, Cretan, music, ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΡΗΤΙΚΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΚΡΗΤΙΚΕΣ, ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ΟΥΣΙΚΕΣ, δΙΑΔΡΟΜΕΣ, Εθιμα, και, Παραδόσεις, έθεμνος, κρητικοί, αλητέχνες, rethymno, Ρέθυμνο, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ, ΡΕΘΕΜΝΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΗ, ΝΕΑ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ΠΑΡΑΔΩΣΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ.Rethymno, Rethimni.rethbook, rethface, ειδησεις, νεα, ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Μανώλης Χατζάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο στις 4 Απριλίου του 1988 και κατάγεται από το χωριό Άγιος Νικόλαος του Δήμου Αρκαδίου.

 Αποφοίτησε το 2006 από το μουσικό σχολείο Ρεθύμνου στο οποίο και φοίτησε 6 χρόνια από το 2000 έως και το 2006. Η αγάπη του για την Κρητική μουσική ήταν μεγάλη και έτσι πιάνει την λύρα όταν ήταν 9 ετών όπου και ξεκινάει ως αυτοδίδακτος.

Αργότερα όταν ήταν 11 ετών γράφεται στο ωδείο του Κώστα Μουντάκη στο Σταυρωμένο όπου φοιτάει για 2 χρόνια. Αργότερα γράφτηκε στο μουσικό σχολείο Ρεθύμνου όπου με τη βοήθεια όλων των καθηγητών καταφέρνει να μάθει τα μυστικά της λύρας και γενικά της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής.

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποια δισκογραφική δουλειά όμως είναι κάτι το οποίο το έχει στο πρόγραμμα και θα γίνει σύντομα. Έχει συνεργαστεί περισσότερο με νέους καλλιτέχνες όπως τον Νίκο Σφακιανάκη, τον Νίκο Συνολάκη, τον Νίκο Στριλιγκά, και άλλους πολλούς.

Εμφανίζεται πλέων κανονικά σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ReyhmnoGuide.gr Ρέθυμνο 30 Νοεμβρίου 2010