Θρήνος στο Μεσολόγγι: 22χρονος σκότωσε τον φίλο τουTΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ
"Ατύχημα ο θάνατος του φίλου μου" υποστηρίζει ο δράστης Ο 22χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για κλοπές

Σε ατύχημα, υποστηρίζει ότι οφείλεται ο θάνατος του φίλου του τα ξημερώματα στην Κατοχή Αιτωλοκαρνανίας, ο 22χρονος δράστης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία συνομηλίκου φίλου του σήμερα τα ξημερώματα στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα περίπου στις 4:30 σήμερα το πρωί σε μονοκατοικία του δράστη στη κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, αυτός πυροβόλησε τον παθόντα με κυνηγετικό όπλο μια φόρα στο κεφάλι, κοντά στο αυτί,  προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό του.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε στην οικία, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα, (μία καραμπίνα και ένα μονόκαννο), έναν κάλυκα κυνηγετικού φυσιγγίου καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς του δράστη, ο θανάσιμος τραυματισμός του παθόντα οφείλεται σε ατύχημα την ώρα που περιεργάζονταν τα δυο κυνηγετικά όπλα.

Ο 22χρονος δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διάπραξη κλοπών θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.


Το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, εξετάζει με προσοχή όλα τα δεδομένα.»