Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς χθές το βράδυ έπεσε θύμα απαγωγής και αγνοείται η τύχη γνωστού επιχειρηματία.
 
O επιχειρηματίας απήχθη, σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Κορωπίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ως απαχθείς πρόσφατα έλαβε ομολογιακό δάνειο ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η απαγωγή έλαβε χώρα σε συμβολή των οδών Κλεισθένους και Όσσας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ωστόσο, η εν λόγω πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας. Οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία έκαναν λόγο για τον Αρτοβιομήχανο Μανόλη Καραμολέγκο.

Νεώτερες πληροφορίες , που όμως είναι συγκεχυμένες, αναφέρουν ότι πρόκειται για μέλος της οικογένειας του ξενοδόχου Μανόλη Καραμολέγκου.
    .

 Οι απαγωγείς ήταν πλήρως ενημερωμένοι για τις κινήσεις του επιχειρηματία και γνώριζαν ότι δεν έχει φρουρά.
Δεν δυσκολεύτηκαν να τον απαγάγουν και το ερώτημα που τίθεται είναι το ποσό που θα ζητήσουν ως λύτρα οι απαγωγείς.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκηνικό της αρπαγής του επιχειρηματία θυμίζει την απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου πριν από ένα μήνα στη Βούλα