banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την A.C.P. gr | Cook |    Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2011 11:17    PDF Εκτύπωση E-mail
Οφτό κρέας
Συνταγες - Φαγητά

altΤο οφτό κρέας βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του παραδοσιακού Ανωγειανού γεύματος. Το αρβί χωρίζεται στη μέση κατά μήκος της ράχης του ζώου. Κάθε κομμάτι κόβεται κάθετα, δηλαδή το ζώο μοιράζεται στα τέσσερα. Περνιέται από σούβλα αφού κάθε κομμάτι κρέας έχει ξεδιπλωθεί αριστοτεχνικά από τους ψήστες, έτσι ώστε το κρέας να έχει περίπου ομοιόμορφο πάχος και ψήνεται απέναντι από φωτιά ( όχι απάνω στα κάρβουνα). Όταν ψηθεί από την μια πλευρά,το γυρίζουν από την άλληκαι ψήνεται και από εκεί. Το οφτό κρέας αλατίζεται γενναιόδωρα, αλλά δεν καρυκεύεται καθόλου.

Από το έντυπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανωγείων, 2005


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server