banner122  

Μάθε που ψηφίζεις

Τρίτη, 24 Απρίλιος 2012 17:48    PDF Εκτύπωση E-mail
Αναλυτικά τα Επικρατείας ΠΑΣΟΚ & ΝΔ
Ρέθυμνο Εκλογές - Βουλευτικές Εκλογές 2012
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 24 Απρίλιος 2012 18:12 )

Επικεφαλής,ψηφοδελτίου,Επικρατείας,ΠΑΣΟΚ,Πύρρος,Δήμας,εκπρόσωπος,κόμματος,Φώφη,Γεννηματά,Αντώνης Σαμαράς,Έλληνας,κάθε Ελληνίδα,ekloges,εκλογεσ,NEA EIDHSES -ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ελλάδα, media, νέα κρίση,on line, άρθρα, Δημοκρατία,ειδήσεις, πληροφόρηση, ενημέρωση, κόσμος, οικονομία, αθλητισμός, Κρήτη, web tv, video, on line, ψηφιακή τηλεόραση, επικαιρότητα, ellada, apopseis, απόψεις, απόδημοι, Κρήτες, δημοσκοπήσεις,Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας και στη δεύτερη θέση η εκπρόσωπος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων Επικρατείαςτου ΠΑΣΟΚ :

1 Πύρρος Δήμας (Ολυμπιονίκης)
2  Φώφη Γεννηματά (Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ)
3 Νίκος Ανδρουλάκης (Μέλος πολιτικού συμβουλίου – Πολ. Μηχανικός)
4 Θεόδωρος Καρυώτης (Καθηγητής Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ – Ειδικός στο Δίκαιο της Θάλασσας)
5 Κυριακή Σταμαδιάνου (Δικηγόρος)
6 Αθανάσιος Τσαφτάρης (Καθηγητής ΑΠΘ)
7 Τάσος Φλάμπουρας (Επιχειρηματίας Τεχνολογιών Διαδικτύου)
8  Άρτεμης Παπαδάκου (Αρχιτέκτων)
9 Σωτήρης Γκασούκας
10  Άννα Πάνου (Αντιπρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ Θεσ/νικης)
11 Φραγκίσκος Μπρυλάκης (Αγρότης)
12 Μαρία Αναγνωστοπούλου (Μέλος Εθνικού Συμβουλίου)

Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , Ευάγγελος Βενιζέλος, εξήρε την προσωπικότητα και την επαγγελματική δραστηριότητα καθενός εκ των υποψηφίων και τόνισε: "Είναι ένα ψηφοδέλτιο αγωνιστικό, αντιπροσωπευτικό, αυθεντικό, ένα ψηφοδέλτιο που αποτυπώνει τη δημιουργική και αισιόδοξη Ελλάδα αλλά και την Ελλάδα που πατάει γερά στο έδαφος της πραγματικότητας, που γνωρίζει τι περνάει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα. Αυτό είναι το ψηφοδέλτιό μας και με αυτό το ψηφοδέλτιο που συμβολίζει πολλά πράγματα, δίνουμε τη μάχη για τη νίκη στις εκλογές, για την πρωτιά, για την αυτοδύναμη Ελλάδα, για τη μεγάλη εθνική συμμαχία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της υπευθυνότητας, της αλληλεγγύης και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων".

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων Επικρατείας της Νεας Δημοκρατίας:

Λίγη ώρα αργότερα και ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωση το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, που θα έχει επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων, Χαράλαμπο Αθανασίου, ενώ ακολουθούν οι Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης. Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει ως εξής:

1 Χαράλαμπος Αθανασίου (Πρόεδρος Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων)
2 Χρύσανθος Λαζαρίδης (Σύμβουλος Αντ. Σαμαρά)
3  Γιάννης Μιχελάκης (Εκπρόσωπος ΝΔ)
4 Ηλίας Κονοφάγος (Χημικός Μηχανικός Πολυτεχνείου Λωζάνης)
5  Αναστασία Σαλή - Παπασαλή (Πρύτανης Ιονίου Παν/μιου)
6  Σταύρος Παπαγεωργίου (Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ)
7 Μαρία - Ελένη Σούκουλη - Βιλιάλη (Πολιτικός Μηχανικός)
8 Θεόδωρος Λαμπράκης (Οικονομολόγος)
9 Γεώργιος Πετράκης (Υπάλληλος δασικής υπηρεσίας)
10 Σωτήριος Βαχαβιώλος (Πτυχιούχος Μηχανολογίας)
11 Δήμητρα Λυγούρα (Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων)
12 Δημήτρης Τσομώκος (Καθηγητής Οικονομικών Παν/μιου Οξφόρδης)

Σε δήλωσή του κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε: "Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας απεικονίζει βασικές προτεραιότητες της πολιτικής μας. Είναι ψηφοδέλτιο που επιβραβεύει την αξιοσύνη, την καταξίωση, το ήθος. Εκφράζει τη βούλησή μας να κάνουμε πράξη τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο της χώρας. Να προτάξουμε την απόδοση Δικαιοσύνης, αλλά και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Να ανταποκριθούμε στο αίτημα των πολιτών για αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου, εφαρμογή των νόμων παντού. Εκφράζει, ακόμη, την έμφαση που δίνουμε στην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου που διαθέτει η Πατρίδα μας στα εδάφη και τις θάλασσές της.

Συνδέεται με την απόφασή μας να αξιοποιήσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη – όπως ακριβώς έκανε και η Κύπρος – για να προχωρήσουμε στην ανακήρυξη και την αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ.

Εκφράζει μια βασική πτυχή της πολιτικής μας για στροφή στην πραγματική Οικονομία, ανάταξη και ανάπτυξη. Στέλνουμε, έτσι, παντού, το μήνυμα ότι η Ελλάδα – παρά τις αντιξοότητες, παρά τα προβλήματα που αφήνει πίσω του το ΠΑΣΟΚ – είναι μια πλούσια χώρα, που μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει. Εκφράζει, τέλος, τη θέλησή μας να καταργήσουμε τα διαχωριστικά τείχη του χθες και να ενώσουμε τους Έλληνες για το αύριο.

Στο ψηφοδέλτιό μας είναι ακόμη πρόσωπα που εκφράζουν τη νέα γενιά, τους νέους επιστήμονες, τους δημόσιους λειτουργούς και υπαλλήλους, γυναίκες, άνθρωποι καταξιωμένοι στην κοινωνία και στους χώρους της εργασίας τους. Είναι πολίτες με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Ένας Δήμαρχος που είχε την ατυχία να καταστεί Άτομο με Αναπηρία, αλλά δεν τα έβαλε κάτω. Είναι, βεβαίως, και δύο από τους στενότερους συνεργάτες μου. Είναι, με μια φράση, ψηφοδέλτιο ευθύνης. Ψηφοδέλτιο μεγάλου πολιτικού και κοινωνικού συμβολισμού".


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server