banner122  

Μάθε που ψηφίζεις

Παρασκευή, 04 Μάιος 2012 23:15    PDF Εκτύπωση E-mail
Συνέντευξη με τον Υποψήφιο Βουλευτή Μιχάλη Βάμβουκα
Ρέθυμνο Εκλογές - Βουλευτικές Εκλογές 2012
Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 05 Μάιος 2012 12:21 )

Συνέντευξη με τον Υποψήφιο Βουλευτή Μιχάλη  Βάμβουκα,Συνέντευξη με τον Υποψήφιο Βουλευτή με τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη , Μιχάλη Βάμβουκα ,στο RethymnoGuide.gr,Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε Ρέθυμνο και Κρήτηrethymno ekloges, 2012, vouleutikes, oikologoi, prasinoi, kke, syriza, nd, pasok, laos, xrysi, augi, aneksartioti, ellhnes, apotelesmata, pasok, nd, ρεθυμνο, εκλογές, 2012, αποτελεσματα, συνδιασμοί, υποψήφιοι, κκε, λαος, συριζα, πασοκ, νδ, χρυσή, αυγή, οικολογοι, πράσινοι, ανεξάρτητοι, ελληνες

 

Συνέντευξη με τον Υποψήφιο Βουλευτή με τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη , Μιχάλη Βάμβουκα , στο RethymnoGuide.gr .

 

 

Γιατί αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα στις εκλογές με το συνδυασμό της Ντόρας Μπακογιάννη;

Η κύρια Μπακογιάννη είναι μία πολιτικός που την πιστεύω, είναι δυνατή με ιδανικό ευρωπαϊκό προφίλ, μία άξια πολιτικός , ένα άτομο αξιόπιστο. Με λίγα λόγια αποτελεί μία σταθερή και λαμπερή αξία για την Ελλάδα.

Για ποιους λόγους αποφασίσατε να κατέβετε στις εκλογές;

Είμαι ένας άνθρωπος απλός που με εμπνέει η ενέργεια και η αγάπη του κόσμου. Βρίσκομαι μακριά από γρανάζια και μηχανισμούς. Επειδή ,λοιπόν, η κοινωνία μας χρειάζεται μια αλλαγή, πιστεύω ότι από το δικό μου μετερίζι θα μπορώ να κάνω μόνο καλό για τον τόπο μου και να βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ.

Με ποιους τρόπους θεωρείτε εσείς ότι μπορεί να επιτευχθεί η ανάπτυξη του τόπου μας;

Η τύχη και το αύριο μας είναι η Ευρώπη. Είναι αναγκαία η μείωση των φορολογικών συντελεστών , η αξιοποίηση της γεωργίας και την κτηνοτροφίας ως βασικές πλουτοπαραγωγικές πηγές και οπωσδήποτε κρίνεται απαραίτητο να δοθεί έμφαση στον τουρισμό. Χρειαζόμαστε ένα αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού το οποίο να επανδρώνεται από άτομα με γνώσεις και όρεξη για προσφορά. Η σωστή απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων θα δώσει ανάσα πνοής στην ελληνική οικονομία.

Ένα από τα πλέον αναγκαία έργα για την Κρήτη είναι ο ΒΟΑΚ. Ποια η πρόταση σας για την ολοκλήρωση του έργου;

Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο το οποίο είναι από τις άμεσες προτεραιότητες μου. Μία πρόταση αποτελεί η δημιουργία ενός Ειδικού Ταμείου για την Κρήτη όπου τα χρήματα των κρητικών από τα τέλη κυκλοφορίας για ένα συγκεκριμένο κι ευσύνοπτο χρονικό διάστημα θα φυλάσσονται με μοναδικό σκοπό την αποπεράτωση του έργου.

Το έργο κοστολογείται στο 1,5 δις ευρώ και τα έσοδα από τα τέλη είναι ετησίως 250.000 ευρώ. Κατά συνέπεια σε 5 μόνο χρόνια το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Παράλληλα, μπορεί να ανατεθεί σε εταιρεία η οποία θα πληρωθεί κατά την ίδια λογική.

Κύριε Βάμβουκα , πείτε μας κάποιους λόγους για τους οποίους ο Ρεθεμνιώτης πρέπει να σας εμπιστευτεί με την ψήφο του στις εκλογές της 6ης Μαίου;  

Ζω κι εργάζομαι στο Ρέθυμνο. Είμαι πρώην Νομαρχιακός σύμβουλος και νυν αναπληρωτής Περιφερειακός σύμβουλος. Διαθέτω σθένος και ψυχική δύναμη για το καλό της χώρας μας και του τόπου μου και θα είμαι εδώ και μετά τις εκλογές. Η ψήφος στις εκλογές αυτές θα πρέπει να προσδιορίζεται με εθνικό κι όχι κομματικό κριτήριο.


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server