banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την A.c.p. | TEAM |    Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2010 09:02    PDF Εκτύπωση E-mail
Γιώργος Δρυγιαννάκης Δικηγόρος
Πρόσωπα - εκλογές 2010
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 19 Οκτώβριος 2010 23:56 )

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Γιώργος Δρυγιαννάκης του Εμμανουήλ και της Μαρίας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4-9-1969. Αμέσως μετά τη γέννηση του έζησε μέχρι  τα έξι του χρόνια στην πόλη Μόρφου της Κύπρου, τόπος καταγωγής της μητέρας του. Τον Ιούλιο 1974 μετά την τουρκική εισβολή στην μεγαλόνησο έρχεται μαζί με τους γονείς  του στο Ρέθυμνο, τόπος καταγωγή του πατέρα του, έχοντας χάσει όλη τους την περιουσία και το σπίτι τους, ξεριζωμένοι, πρόσφυγες της εισβολής του Αττίλα, κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή τους


Το έτος 1987 αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ρεθύμνου, με βαθμό Άριστα (19,2) και εισήχθη με Πανελλαδικές Εξετάσεις στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Αθηνών αρχές του έτους 1993, με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ( 8 με άριστα το 10).

Από τον Μάιο 1993 μέχρι τον Απρίλιο 1995 υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, ως έφεδρος αξιωματικός, στη Σούδα Χανίων, ως προϊστάμενος του Δικαστικού Γραφείου της Μονάδας, που διεκπεραίωνε όλες τις νομικές εργασίες του αεροδρομίου.

Το Δεκέμβριο 1994 εισήχθη μετά από κατατακτήριες εξετάσεις στο δεύτερο έτος του Τμήματος Πολιτικών & Διεθνών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών Σπουδών  με βαθμό Άριστα ( 9 ).

Τον Αύγουστο 1995 έλαβε την άδεια ασκήσεως δικηγορικού επαγγέλματος και από τότε διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο Ρέθυμνο, ως παρ΄ Αρείω Πάγω   Δικηγόρος.
Από τον Ιανουάριο 1995 μέχρι το 2002 δίδαξε νομικά μαθήματα στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνης και στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ρεθύμνης ( ΙΕΚ Ρεθύμνου).

Τον Οκτώβριο 2002 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνης με την παράταξη του τέως Δημάρχου Ρεθύμνης Δ. Ζ. Αρχοντάκη.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης το έτος 2005,  Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων των Μουσικών Σχημάτων του Δήμου Ρεθύμνης ( Φιλαρμονική- Χορωδία-Συμφωνική Ορχήστρα) και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού για τέσσερα έτη.

Το έτος 2004 με δική του πρωτοβουλία πρωτοστάτησε στην έναρξη των επαφών με τον Δήμο Βελιγραδίου της Σερβίας και το έτος 2005 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της αδελφοποίησης των δυο Δήμων. Κατά την τελετή αδελφοποίησης, η οποία έγινε στο Βελιγράδι εκπροσώπησε τον Δήμο Ρεθύμνης και συνυπέγραψε το πρωτόκολλο αδελφοποίησης.

Η αδελφοποίηση αυτή πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην πόλη μας, αφού εξαιτίας της ανάπτυξης σχέσεων αδελφοποίησης μεταξύ των δυο Δήμων, από το έτος 2004 μέχρι σήμερα, η Κρήτη έχει συνδεθεί αεροπορικώς με το Βελιγράδι με εβδομαδιαίες πτήσεις τσάρτερ, κατά την τουριστική περίοδο, τα οποία μεταφέρουν στην Κρήτη και το Ρέθυμνο περισσότερους από 6.000 Σέρβους τουρίστες.

Εξελέγη εκ νέου δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνης στις δημοτικές εκλογές του έτους 2006 με την δημοτική παράταξη του Νίκου Νίνου και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας.
Από το έτος 2008 είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνης.

Είναι έγγαμος με την Βασιλική Λουκογιαννάκη του Βαρδή, αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά , την Μαρία, τον Μάνο και την Κάλλια.

 


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server