Αναζήτηση για:


Δουρουντουδάκη - Μανωλάκη Αικατερίνη

Δουρουντουδάκη - Μανωλάκη Αικατερίνη Επωνυμία: Δουρουντουδάκη - Μανωλάκη Αικατερίνη
Διεύθυνση: ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΑ
Τ.Κ.: 74055 ΡΕΘΥΜΝΟ
Δήμος: ΛΑΠΠΑΙΩΝ
Δήμος (Καλλικράτης): ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Τηλέφωνο: 28310 82210
Περιφερειακή Ενότητα: Ρεθύμνου

Το Παραδοσιακό Τυροκομείο δημιουργήθηκε το 1952 από τον  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΔΟΥΡΟΥΝΤΟΥΔΑΚΗ στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου.

Σήμερα συνεχίζουμε την παράδοση, ως ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση, με σύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, χωρίς όμως να παρεκκλίνουμε από τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων μας.
Τα προϊόντα που παράγουμε είναι: παραδοσιακό ανθότυρο, γραβιέρα, κεφαλοτύρι, μυζήθρα, ξινομυζήθρα και λευκό τυρί άλμης .

Στο Τυροκομείο «Δουρουντουδάκη-Μανωλάκη» φτιάχνουμε τυροκομικά προϊόντα με γάλα της περιοχής μας.
Η περιοχή των Μυριοκεφάλων διαθέτει εκτεταμένες ορεινές εκτάσεις και αιγοπρόβατα που ελεύθερα βόσκουν σ’ αυτές. Επομένως, τα  παραδοσιακά τυριά που παράγονται με  φυσικό τρόπο από αιγοπρόβιο γάλα έχουν τα χαρακτηριστικά  της  περιοχής που παράγονται. Είναι αγνά χωρίς  συντηρητικά, με φυσική ωρίμανση και εξυγίανση.

Η επιχείρηση εφαρμόζει τα πιστοποιημένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας HACCP και ISO έτσι ώστε τα προϊόντα της να πληρούν τις προδιαγραφές της Ελληνικής Νομοθεσίας και όλους τους όρους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Στο σύγχρονο χώρο μας τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής …  
Βρείτε μας στον Χάρτη

RSS Feeds
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server