banner122  
Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 00:12    PDF Εκτύπωση E-mail
Ισπανία: Στη βαλένθια η πρώτη σχολή για ιερόδουλες
Με σύνθημα «Δουλειά τώρα» άνοιξε στη Βαλένθια η πρώτη σχολή για ιερόδουλες
Νεα - Τα περίεργα

Ισπανία: Στη βαλένθια η πρώτη σχολή για ιερόδουλες,περίεργα νεα ,ανεξήγητα,παράξενα,φαινόμενα,περιεργα του κοσμου,fainomena,paraksena,anekshghta,perierga,τα περίεργα του κόσμουΜε 100 ευρώ δίδακτρα και μία εβδομάδα μαθημάτων, η πρώτη σχολή πορνείας στην Ισπανία υπόσχεται σίγουρη επαγγελματική επιτυχία σε άνδρες και γυναίκες.

Ηδη 95 μαθητές έχουν εγγραφεί στο Trabajo Ya! (Δουλειά τώρα) στη Βαλένθια και έχουν παρακολουθήσει «τα βασικά μαθήματα στην επαγγελματική πορνεία με τη μέγιστη εχεμύθεια», όπως διαφημίζουν οι ιδιοκτήτες της σχολής.

Δεν έχει όμως λίγους μήνες που λειτουργεί και απειλείται με λουκέτο. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και σε μια χώρα που πλήττεται σοβαρά από αυτήν τοπικοί παράγοντες και ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι το να διδάσκεται πώς μπορεί κανείς να πουλήσει το σώμα του προάγει την πορνεία.

«Αυτή η σχολή εκμεταλλεύεται τις γυναίκες που παλεύουν να επιβιώσουν από την κρίση και που ίσως μπουν στον πειρασμό. Είναι απαράδεκτο», τονίζει η Εστέρ Λόπες Μπαρσελό, βουλευτής του κόμματος Ενωμένη Αριστερά στη Βαλένθια. Οι εισαγγελείς πάλι έχουν αντίθετη άποψη. Από νομικής απόψεως τουλάχιστον, επισημαίνουν, δεν προκύπτει καμία παρανομία, δεδομένου ότι η σχολή δεν διαφημίστηκε σε ανηλίκους ούτε διαπιστώθηκε το έγκλημα της μαστροπείας.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, υπό τη μορφή σεμιναρίου, μαθητές και των δύο φύλων εντρυφούν στο «Κάμα-Σούτρα», μαθαίνουν να χειρίζονται σεξουαλικά βοηθήματα και ενημερώνονται για τις καλύτερες στάσεις που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες τους. Στο πρόγραμμα προβλέπονται δύο ώρες καθημερινών θεωρητικών μαθημάτων, αλλά και «πρακτικές συνεδρίες για εγγυημένη επαγγελματική σταδιοδρομία».

«Στόχος είναι να δώσω στον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα έναν οδηγό», λέει στους βρετανικούς «Τάιμς» ο Μπρένταν Μοράλες, εξηγώντας για ποιον λόγο αποφάσισε να διδάξει όσα έχει μάθει από την οκταετή εμπειρία του. «Η πορνεία εξακολουθεί να είναι ταμπού στην Ισπανία, όμως όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι υφίσταται. Θέλω να ενημερώσω τις γυναίκες και τους άνδρες που εκδίδονται, ώστε να μην εξαρτώνται από κανέναν», προσθέτει.

 

ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Η έντονη δυσφορία ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει οδηγήσει στη λήψη αυστηρών μέτρων σε διάφορες πόλεις της χώρας. Τον περασμένο Μάιο το δημοτικό συμβούλιο της Βαρκελώνης εισηγήθηκε πρόστιμα έως και 3.000 ευρώ για την εκπόρνευση σε δημόσιους χώρους, 300 ευρώ για «σεξουαλικές διαπραγματεύσεις» στον δρόμο και 750 ευρώ αν γίνεται σε απόσταση 200 μέτρων από σχολείο. Ανάλογα μέτρα εξετάζει και η Βαλένθια.

Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server