banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την Γιώτα Τζίτζικα    Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2011 22:59    PDF Εκτύπωση E-mail
Love therapy
Νεα - Ψυχαγωγία - Lifestyle
Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2011 23:45 )

Love therapy!!  γράφει η Γιώτα Τζίτζικα, apopsis, ΑΠΩΨΕΙΣ, Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Επικαιρότητα Δήμου Ρεθύμνης Γεγονότα Φωτογραφίες Ρεθεμνιώτικες Φωτο εικόνες ρεθυμνιωτών ρεθεμνιωτών Ρεπορτάζ ρεθύμνου χανίων ηρακλείου κρήτης. Ρέθυμνο Οδηγός Αγοράς ρεθεμνιώτικής Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογοςΑφορά τις σχέσεις, τα λάθη μας, αλλά και τα πάθη μας !!!!!

Μη μου το χαλάς !!!! όχι σήμερα!!!!!την !!!!!kama sutra μου !

Φιλενάδα η στιγμή που περίμενες έφτασε, είναι γεγονός! θα βγεις με το αγόρι που σου πήρε καιρό μέχρι να καταφέρεις το πολυπόθητο ραντεβού μαζί του !!

Με το οποίο θα συνάψεις δεσμό και θα σου κάνει πρόταση γάμου, και θα σε κάνει μάνα! και μαζί του θα πας στα αστέρια στο φεγγάρι, στο Άρη, και σε όλο το ηλιακό σύστημα από την ηδονή που θα σου χαρίσει !!!καλά όλα αυτά μετά το πρώτο ραντεβού και το δεύτερο και το 200000. Καταλαβαίνεις τώρα ε? η ώρα μαζί του περνά ευχαρίστα (που λέει ο λόγος ) αφού είσαι συνεχεία στην τσίτα μη σου ξεφύγει τίποτα από το αθυρόστομο στοματάκι και δώσεις λάθος εντύπωση .Εφαρμόζεις όλο το Savoir Vivre πως θα κάθεσαι και πως θα κρατάς το ποτήρι σου με στιλ μη σε πει και χωριάτα !!Λάμπεις! αφού έχεις καταθέσει όλο σου το μισθό σε spa και κομμωτήρια. Φοράς γόβα στιλέτο που σε κόβει αλλά εσύ εκεί βράχος !τι είναι ο πόνος? τίποτα βρε !!το αλυσιδωτό σου δείγμα στρινγκ κοντεύει να γίνει ένα με το δέρμα σου ,αφού από τόση ώρα που κάθεσαι σε έχει καρφώσει κανονικά λες και θα το κάνεις τατουάζ πάνω σου !! Ε μα και εσύ !καλυτέρα να μη φορούσες τίποτα !!άλλωστε όπως σκεφτεσαι πολύ σωστά δε θα το φάρας για πολύ !!ΕΜ γελάστηκες γλυκιά μου! την πάτησες !!παρόλα αυτά εσύ περνάς καλά και περιμένεις την στιγμή που θα ανταμειφθείς !! και ναι! η στιγμή έφτασε !εσύ που ενώ ήσουν στην αρχή όλο νάζι ίδια η Βουγιουκλάκη ,στην ψαραγορά!! Μεταμορφώνεσαι απότομα σε Σάρον Στόουν από την( Μακρυνίτσα) !παίζεις όλους τους ρόλους !!το kama sutra το καινούριο το τηρείς κατά γράμμα και συνεχίζεις να παλεύεις !!!Η ανταμοιβή που λέγαμε πάνω, πάει, έφυγε! Γιατί εσύ γλυκια μου τώρα εξετάζεσαι !που χρόνος για τα δικά σου θέλω !!!περιμένεις την στιγμή που θα πάρεις επιβεβαίωση ότι ΝΑΙ είσαι πολύ καλή !!!!άντε βρε τα κατάφερες ,την πήρες! Συγχαρητήρια! όλοι οι δάσκαλοι σου είναι περήφανοι για σένα !

Αν μπορούσε να μιλήσει το cosmopolitan,θα σε επιβράβευε όσο για το kama sutra θα σου έβαζε χάλκινο μετάλλιο στο ………….για τα συγχαρητήρια !!και πάει η πρώτη νύχτα `αυτό ήταν, πας μόνη σπίτι ακόμη με το κοκκινισμένο μάγουλο, και το ακριβό σου φόρεμα ταλαιπωρημένο, αλλά η γόβα στιλέτο εκεί ακάθεκτη, αφού και αυτή έγινε ένα με το μαρμαρωμένο πια δακτυλάκι σου!!έχεις μια περίεργη και γλυκιά ανάμνηση: έκανες ερώτα (που λέει ο λόγος) !!με το πριγκιπόπουλο και βασιλιά του Σεξ (εεεε τι είπα τώρα ?)βασιλιά? Του σεξ ? αμέσως έρχεσαι στην πραγματικότητα, βασιλιάς μπορεί ήταν! γιατί όμως?είχε καλή δουλαρα !!!αγανακτείς! όχι ρε γαμωτο εγώ τι ? τίποτα? ΕΜ πως γλυκιά μου, άφησες να κάνει και αυτός τίποτα ? η ελπίδα ,όμως, πεθαίνει τελευταία! την άλλη φορά.Και όμως ξέρεις ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αφού το πολυπόθητο σημείο G δεν βρέθηκε και ούτε πρόκειται και στην Νικολουλη να το αναθέσεις !!Άρα η έκκριση ντοπαμίνης χαμένη πήγε τελικά …. το μέλλον με τον κύριο τέλειο είναι αβέβαιο!!!!

Καλά μου το έλεγε η μάνα μου :αυτά δεν μαθεύονται έρχονται μονά τους αν έρθουν ποτέ δηλαδή !!!κατά αλλά ισότητα σου λένε! βρε δεν ήταν καλυτέρα να κάτσω ήσυχη μπας και απολαυσω και γω τίποτα ? Τελικά οι ρόλοι είναι δίκαιοι ο άντρας κυνηγός του σεξ και η γυναίκα θήραμα βρε τι καλά που περνούσε η γιαγιά μου!!!

Love therapy!!  γράφει η Γιώτα Τζίτζικα, apopsis, ΑΠΩΨΕΙΣ, Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Επικαιρότητα Δήμου Ρεθύμνης Γεγονότα Φωτογραφίες Ρεθεμνιώτικες Φωτο εικόνες ρεθυμνιωτών ρεθεμνιωτών Ρεπορτάζ ρεθύμνου χανίων ηρακλείου κρήτης. Ρέθυμνο Οδηγός Αγοράς ρεθεμνιώτικής Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογος


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server