banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την zougla    Τρίτη, 06 Αύγουστος 2013 22:15    PDF Εκτύπωση E-mail
ΑΘΗΝΑ:Γεύματα για όλους μόνο με 2,5 ευρώ
Νεα - Ελλάδα
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 06 Αύγουστος 2013 22:24 )

ΑΘΗΝΑ:Γεύματα για όλους μόνο με 2,5 ευρώ,NEA EIDHSES -ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ελλάδα, media, νέα κρίση,on line, άρθρα, Δημοκρατία,ειδήσεις, πληροφόρηση, ενημέρωση, κόσμος, οικονομία, αθλητισμός, Κρήτη, web tv, video, on line, ψηφιακή τηλεόραση, επικαιρότητα, ellada, apopseis, απόψεις, απόδημοι, Κρήτες, δημοσκοπήσεις,Μία έξυπνη και συλλογική πρωτοβουλία των Δήμων της Αττικής, λίγο μεράκι και κέφι για δουλειά είναι τα απαραίτητα συστατικά για να απαντήσει κανείς στην οικονομική κρίση.

Ιδιαίτερα όταν αυτή η πρωτοβουλία αφορά στην καθημερινή τροφοδοσία των πολιτών με σπιτικό, καλομαγειρεμένο και πιστοποιημένο υγειονομικά φαγητό για όλους τους πολίτες χωρίς προαπαιτούμενα και περιορισμούς. Τα πάντα είναι οργάνωση και μεθοδική δουλειά αν θέλει κανείς να απαντήσει αποτελεσματικά στις προκλήσεις της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που όλοι οι πολίτες βιώνουν.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση λοιπόν έπιασε τον «ταύρο από τα κέρατα», προσφέροντας καθημερινά και σε επιλεγμένα σημεία των Δήμων, καλό φαγητό με κόστος μόνο 2,5 ευρώ. Οι πολίτες χωρίς να χρειάζεται η εμφάνιση κάποια ειδικής κάρτας ή ταυτότητας, είναι ή δεν είναι δημότες ενός συγκεκριμένου Δήμου μπορούν να προμηθεύονται το καλομαγειρεμένο και νόστιμο γεύμα τους καταβάλλοντας το αντίτιμο που προαναφέραμε. Έχουν μάλιστα τη δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα σε επτά διαφορετικά πιάτα.

Το πρόγραμμα «Σπιτική Κουζίνα» υλοποιούν αυτήν την στιγμή οι Δήμοι:

  • Αμαρουσίου
  • Αλιμου
  • Παπάγου - Χολαργού
  • Ηλιούπολης
  • Ηρακλείου
  • Νέας Σμύρνης
  • Νικαίας
  • Αγίου Ιωάννη Ρέντη
  • Δάφνης - Υμηττού

Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη που αποκομίζει ο πολίτης από αυτό το πρόγραμμα δράσης των Δήμων;

1) Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ποιοτικό φαγητό, μαγειρεμένο με μεράκι στην τιμή των 2,5 ευρώ.

2) Η υλοποίηση του προγράμματος προϋποθέτει αποτελεσματικό και εγγυημένο ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων καθώς και άψογο υγειονομικό έλεγχο του παραγόμενου γεύματος.

3) Η προμήθεια του γεύματος γίνεται χωρίς προαπαιτούμενα. Όλοι οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα γεύματα αυτά στα προεπιλεγμένα σημεία που έχουν ορίσει οι Δήμοι.

4) Δεν πρόκειται για συσσίτιο. Πρόκειται για πρόγραμμα προετοιμασίας σπιτικών γευμάτων ελληνικής σπιτικής κουζίνας σε πολύ χαμηλή τιμή κα μάλιστα με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε επτά διαφορετικά φαγητά.

Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι για το πρόγραμμα

Το zougla.gr επικοινώνησε με τους Δημάρχους και Αντιδημάρχους οι Δήμοι των οποίων συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σπιτική Κουζίνα των Δήμων».

«Είναι μια πάρα πολύ αξιοπρεπείς λύση» δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης Σταύρος

«Στεκόμαστε πάντα δίπλα στον δημότη» δήλωσε ο κ. Παντελής Βλασσόπουλος, Δήμαρχος Ηρακλείου

«Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη» είπε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης

«Δεν πρόκειται για συσσίτιο αλλά για σπιτική κουζίνα» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Δάφνης – Υμηττού κ. Νικόλαος Ντίνος

Επισημαίνεται πώς η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Αττικής ή της χώρας και ήδη η πρωτοβουλία έχει αρχίσει να συζητείται ευρέως μετά και την απήχηση που έχει στους πολίτες.

Μία πρώτη εικόνα για το πώς υλοποιείται το πρόγραμμα αυτό μπορεί κανείς να αποκομίσει επισκεπτόμενος τις ιστοσελίδες των Δήμων που συμμετέχουν ή απλώς να αναζητήσει πληροφορίες στα κατά τόπους γραφεία της τοπικής Αυτοδιοίκησης.
   


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server