banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την Ευσεβεία Δογάνη    Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2011 12:30    PDF Εκτύπωση E-mail
Αν είσαι ένα αστέρι ..
Νεα - Οι Απόψεις σας
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2011 12:55 )

Αν είσαι ένα αστέρι ..Apopseis, RethymnoGuide, gnwmi, apopsi, αποψεις, γνώμη, άποψη, Γνωμες, Αποψεις, Πεποιθησεις, Πρόσωπα, Συνεργάτες, ΑΡΘΡΑ, Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου Οδηγός Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμν, rethimno, agora, rethymnopress, rethymno, press.......Αν είσαι ένα αστέρι ....μείνε κοντά μου στα όνειρα μου μέχρι να ζω ...φοβάμαι να εκδηλωθώ αν και οι όποιες κινήσεις -κουβέντες -νεύματα αυτό υποδηλώνουν ...

ότι σε έχω μέσα μου ...στη σκέψη μου ..στο κάθετί δικό μου ..

Η ζωή μου σκοτεινή μέχρι που εμφανίστηκες στο πέρασμά της ...Κατάφερες να της δώσεις χρώμα ...γεύση ....κατάφερες να την κάνεις να χαμογελάει ,....!!!

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε αφήσω ...να σου αφήσω χώρο και χρόνο ..να σκεφτείς ,... να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά ....πιστεύοντας ότι κάποια μέρα αυτό το όνειρο που έχω για σένα ..για εμάς θα γίνει πραγματικότητα !!!Το θέλω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο !!!

Η σκέψη μου τριγυρνάει σε μονοπάτια δύσβατα κάθε μέρα ...που εσύ είσαι ο μόνος να τα κάνεις να είναι πιο εύκολα !!

Περιμένω εκείνη τη μέρα που το σκοτάδι και το κενό που υπάρχει μέσα μου να τα γεμίσεις με ελπίδα και φως.......

Αν είσαι ένα αστέρι .....ή όνειρο ..μην φύγεις ....Μείνε πλάϊ μου ...είμαι σίγουρη πως και έτσι θα σε νοιώθω κοντά μου ..

Πολλές φορές είμαστε σιωπηλοί ....λένε πως η σιωπή εκφράζει πολλά ...κάνω λάθος ;;;

Λες οι λέξεις να φοβούνται τα χείλη ;;;

Υπάρχουν στιγμές που φοβάμαι ..ότι όλα είναι κάτι που δεν υπήρχαν ποτέ .ή τα ένοιωθα μόνη μου ...Δώς μου να καταλάβω επιτέλους !! τόσο δύσκολο σου είναι ή φοβάσαι να μην πονέσω από την απάντηση που θα μου δώσεις ;;;

Είμαι παρόλαυτα αρκετά συνειδητοποιημένη , ότι μπορεί η τελική σου απόφαση να είναι αρνητική πάντα για λόγους δικούς σου ....για λόγους που εσύ δεν μπορείς να ανεχθείς τέτοια εξέλιξη στη γνωριμία μας...Μια γνωριμία που έγινε τυχαία ...αλλά πιστεύω μοιραία ...!!

Μου πρόσφερες στοργή ...αυτό που επιζητούσα από σένα ...τρυφερότητα ....

'Ολα αυτά για μένα εκείνη την περίοδο της γνωριμίας μας ήταν και συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικά ..!!Απλά γιατί αυτά εκτιμώ σε κάποιον που με πλησιάζει !!!

'Ηταν ένα καλό κλικ ....μία υπόθεση που με τη βοήθειά σου άνοιξε τα φτερά μου ....

'Ανοιγες την αγκαλιά σου και με ζέστενες ....όπως ζεσταίνει η μάνα το παιδί της ...

Ένα σου χαμόγελο δρούσε σαν φάρμακο στις πληγές μου .... έκανες να αισθάνομαι τόσο όμορφα ...τόσο δνατή !!!

Είδες λοιπόν ποιος είναι ο λόγος που δεν θέλω να χάσω αυτό το ΟΝΕΙΡΟ ;;;

.......μα ....γλυκέ μου ...είναι απλό !!! για να μπορέσουμε να το ζήσουμε και στην πραγματικότητα !!

Μπορεί να αναρρωτιεσε γιατί κάθομαι και αναστορούμαι αυτές τις “συναισθηματικές εκρήξεις”....αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς .....δεν έχω την τόλμη να στα πω ....γιατί ;;;;;.......γιατί φοβάμαι ....φοβάμαι να δω την αντίδρασή σου ....φοβάμαι μην τυχόν και σε κάνω να φύγεις από κοντά μου ....έστω και σαν όνειρο ...Η επιλογή είναι δική σου ....!!!

   γράφει η Ευσεβια Δογανη  

 


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Εδώ μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που σας απασχολούν. Οι παρακάτω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την ειδησεογραφική ομάδα .Ενημερώνουμε πως τα άρθρα που θα περιέχουν ύβρεις θα διαγράφονται αυτόματα. Αν θέλετε να προσθέσετε την απόψη σας πατήστε εδώ

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server