banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την Ευσεβεία Δογάνη    Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2011 12:22    PDF Εκτύπωση E-mail
"Άντρες ...!!! Είμαι Έτοιμη να σας ...σχολιάσω "...!!!!
Νεα - Οι Απόψεις σας
Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2011 13:01 )

"Άντρες,,Έτοιμη,σχολιάσω,Apopseis,RethymnoGuide,gnwmi,apopsi,αποψεις,γνώμη,άποψη,Γνωμες,Αποψεις,Πεποιθησεις,Πρόσωπα,Συνεργάτες,ΑΡΘΡΑ,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου Οδηγός Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμν,rethimno,agora,rethymnopress,rethymno,press,Άντρας:-> Ουσιαστικό γένους αρσενικού ...πτώση ονομαστική !!

Ποιότητα :->.Kαλή ...{στο χέρι σας είναι να έχετε καλύτερη }

Τρώει :->.Τα ΠΑΝΤΑ ....ακόμα και εμάς {γυναίκες }

Υπάρχουν πολλοί τύποι αντρών που στις μέρες μας ο μόνος τύπος που χρειάζετε -απαιτείτε είναι αυτός που ξέρει να στέκεται και να αντιμετωπίζει τα όποια οικογενειακά βάρη !!!

Οι γυναίκες πλέον επιζητούν αυτούς που είναι συγκρατημένοι στα λόγια τους και στις πράξεις τους...

Έτσι μας δείχνετε ότι είστε Ώριμοι ....Ξέρετε ..ΠΟΤΕ ,ΠΟΥ και ΤΙ κυνυγάτε ....!!!{μας αρέσουν τα δύσκολα βλέπετε ...}

....Ναι !! μας αρέσουν ...μας αρέσει να προσπαθούμαι να κατακτούμαι με οποιοδήποτε αντίκρυσμα μια περίπτωση που είναι δύσκολη ....που έχει πλοκή ....που έχει αυτό το κλικ ..!!!Αξίζει .....Εσείς κορίτσια συμφωνείται??.....

Μια περίπτωση η οποία σου δίνεται απλώχερα ....ναι !!! ok ...!! "σου αρέσει "...αλλά ....δεν έχει ενδιαφέρον στην πορεία , και μετά η ανία ...το τέλος ...!!!

Γενικά αυτός που δίνει ουσιαστική ποιότητα στη ζωή της εκάστοτε γυναίκας είναι αυτός που κερδίζει και μια θέση στην καρδιά της ..!!!!

....Ορισμένοι νομίζουν πως με ένα καλό ......;)...θα έχουν στα πόδια τους ότι θελήσουν ....!!

Δεν επιζητάμε όμως αυτό !! Μια καλή κουβέντα ...ένα ουσιαστικό -γεμάτο χρώμα και άρωμα -καλημέρα ..είναι από τα στοιχεία εκείνα που μας κάνουν να ασθανόμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ..και όχι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΘΟΥ...!!!!

Διέθεσε λίγο χρόνο ,χώρο  για την ύπαρξη που σε ενδιαφέρει ..!!! Δώσε της αυτό που επιζητεί ...αυτό που της  αξίζει σαν οντότητα ..!!!..Δώσε ποιότητα στις ζωές σας ...!!ΣΤΑΜΑΤΑ να σπαταλάς το χρόνο σε χαζά ....'διαφορετικά ..αν δεν μπορείς να δώσεις αυτά που θέλει ....τότε ..δεν έχεις το δικαίωμα να ξεσηκώνεις μια γυναίκα αφού δεν είσαι άξιος να υποστηρίξεις αυτό που ξεκίνησες ...!!!

Ξεκινάς  την προσπάθεια της προσέγγισης του αντίθετου φύλου και αυτό που δείχνεις  ..σε αρχικό στάδιο ...δεν είναι ο αντρισμός σου ....αλλά το μέγεθος που έχεις ..!!!!

ΈΛΕΟΣ !!!!....Που είναι ο ρομαντισμός ?....Που είναι η ανθρωπιά ?...Γιατί έχετε τόσο πολυ αλλάξει?....

Ακόμα και οι γνωριμίες -φιλίες που κάνετε μέσα από το διαδίκτυο πρωταρχικός σας σκοπός είναι η προστυχιά ....η χυδιαότητα ....!! 

Μπορεί βέβαια να είσαι ανθρώπινο ον....με τις φυσικές αδυναμίες και τα πάθη σου ....αλλά ...το άτομο που διαθέτει ευγένεια ...και καλοσύνη δείχνει ότι έχει συμπεριφορά ...εξευγενισμένου, πολιτισμένου ανθρώπου!!!!

Αυτό χρειαζόμαστε άλλωστε !!!!

  γράφει η Ευσεβια Δογανη  

 


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Εδώ μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που σας απασχολούν. Οι παρακάτω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την ειδησεογραφική ομάδα .Ενημερώνουμε πως τα άρθρα που θα περιέχουν ύβρεις θα διαγράφονται αυτόματα. Αν θέλετε να προσθέσετε την απόψη σας πατήστε εδώ

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server