banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την Νίκος Θ. Νίνος    Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 12:46    PDF Εκτύπωση E-mail
Nίκος Νίνος: Oι πολίτες έχουν «χορτάσει» από λόγια και δικαιολογίες, και απαιτούν πράξεις και υλοποιήσεις λύσεων
Νεα - Οι Απόψεις σας
Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 12:57 )

Παρακολουθούμε  τις δηλώσεις, απαντήσεις, και διαβεβαιώσεις των δημοτικών παραγόντων, για τα διάφορα τοπικά προβλήματα που αναδεικνύονται από τους δημότες και από τα τοπικά ΜΜΕ, και δεν μπορούμε να μην διαμαρτυρηθούμε και να μην υπενθυμίσουμε κάποιες πραγματικότητες, οι οποίες  αφήνονται «στο περιθώριο» και δεν εμφανίζονται πουθενά, μέσα από ένα πολιτικό και επικοινωνιακό  «παιχνίδι» που «αλλοιώνει» τις παραμέτρους και την ουσία των θεμάτων.


« Υπενθυμίζουμε» στην δημοτική αρχή κάποια πράγματα, που έως τώρα, «φροντίζει» να αποφεύγει γιατί ενοχλούν την «νιρβάνα» της :
   1/ σήμερα, δημοτική αρχή στον δήμο μας, είναι εκείνοι, και επομένως οι ευθύνες της λειτουργίας και της νομιμότητας είναι , ολόκληρες, δικές τους!
Τα «πρέπει» και τα «οφείλουν» έχουν συγκεκριμένη δ/νση και ονοματεπώνυμο, στον α΄όροφο του δημαρχείου της πόλης.
   2/ είναι «κουραστικό» και απογοητευτικό, να επαναλαμβάνονται ,επί χρόνια ,τα ίδια πράγματα ,και οι ίδιες δικαιολογίες, από τους ίδιους αρμοδίους ( ίδιους σαν «νέα αντίληψη» ,ασχέτως των ανασχηματισμών και των μεταθέσεων αρμοδίων).


Επί τέλους, ας καταλάβουν ,πως σε όλα πρέπει να υπάρξει ένα  «τέλος», και μια διακοπή του κρυφτού πίσω από οποιαδήποτε  δάκτυλα..
  

3/ οι πολίτες έχουν «χορτάσει» από λόγια και δικαιολογίες, και απαιτούν πράξεις και υλοποιήσεις λύσεων.

Οι στομφώδεις επισημάνσεις, που ανακαλύπτουν την «Αμερική» της διπλανής μας πόρτας, μπορεί να εξυπηρετούν τις επικοινωνιακές υποδείξεις, μπορεί να «πουλούν» δημοσιογραφικά, όμως δεν δίνουν καμιά «απάντηση» στα προβλήματα, και αυτό αποδεικνύεται ,αναμφισβήτητα, από την «ακλόνητη» καθημερινότητα.
  

 4/  επί τέλους, ας υπάρξει ένα τέλος σε αυτήν την «ξύλινη» λειτουργική, και ας ανασκουμπωθούν οι αρμόδιοι για να λύσουν κανένα πρόβλημα του δήμου μας!
Επί τέλους, ας σταματήσουν να εξαντλούνται στο να ψάχνουν στείρες δικαιολογίες  και ας φροντίσουν να βρούν λύσεις στα προβλήματα της πόλης και των οικισμών μας.
Εμείς ,τους προσφέραμε την πολύτιμη  βοήθεια μας, και συνεχίζουμε την ίδια θετική λειτουργική μας μέσα από την σταθερή θέση και άποψη μας  να βοηθήσουμε την πρόοδο του δήμου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

 

Νίκος Νίνος δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας στον δήμο Ρεθύμνου


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Εδώ μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που σας απασχολούν. Οι παρακάτω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την ειδησεογραφική ομάδα .Ενημερώνουμε πως τα άρθρα που θα περιέχουν ύβρεις θα διαγράφονται αυτόματα. Αν θέλετε να προσθέσετε την απόψη σας πατήστε εδώ

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server