banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την Νικόλαος Ε. Ξυπολυτάς    Τετάρτη, 03 Νοέμβριος 2010 14:28    PDF Εκτύπωση E-mail
Για-τί..ψηφίζουμε;
Νεα - Οι Απόψεις σας
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 00:51 )

Αγαπητοί συμπολίτες, πόσο συμφιλιωμένοι είμαστε με την πόλη που κατοικούμε; Πόσο ευχαριστιόμαστε να περιδιαβαίνουμε τους δρόμους της; Πόσο μας αρέσει η βόλτα στην αγορά της;
Μην βιαστείτε να απαντήσετε… Σκεφτείτε το με την ησυχία σας. Κι όσο κι αν μοιάζει αυτό σε πρώτη φάση φιλοσοφικό, κάθε άλλο παρά τέτοιο είναι. Πρόκειται για την πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας.

Ζούμε σε μια πόλη που είναι ευλογημένη από τον Θεό! Όμως αναρωτηθείτε σε ποια πόλη μας δημιούργησαν να ζούμε σήμερα!
Μια πόλη  άχρωμη ,μια πόλη «άγευστη» , μια πόλη χωρίς την ταυτότητα της.
Αυτή η αρνητική πραγματικότητα ,την οποία βιώνουμε καθημερινά, επηρεάζει την διάθεση μας, χαλάει την καθημερινότητα μας.
Η πόλη είναι το σπίτι μας ,η πόλη είναι η επαγγελματική μας στέγη.
Στο σπίτι μας πρέπει να ζούμε με άνεση, να νοιώθουμε ήρεμοι και ασφαλείς, να χαλαρώνουμε και να μην είμαστε εκνευρισμένοι και αγχωμένοι.
Στο γραφείο μας ,στο μαγαζί μας στην επιχείρηση μας, πρέπει να μπορούμε να εργασθούμε , και να σχεδιάζουμε την δουλειά μας ήρεμοι και άνετοι, απαλλαγμένοι από περιττές και εντασιακές ενοχλήσεις.
Είμαστε άνθρωποι και δικαιούμαστε , την χρειαζόμαστε, μια ποιότητα ζωής.
Αναλογισθείτε  αν τα πάρα πάνω έχουν καμιά σχέση με την σημερινή καθημερινότητα μας!
. Γιαυτό έχετε αναρωτηθεί, μια πόλη άχρωμη, άγευστη, άοσμη, πόσο θα μπορούσε να επηρεάσει την συμπεριφορά μας, να προκαλέσει την αντίδρασή μας ή να χαλάσει την διάθεσή μας; Η πόλη μας είναι το σπίτι μας. Και μέσα σ’αυτό πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς, ευδιάθετοι, χαλαρωμένοι και όχι τσιτωμένοι.
Ας μη λέμε όμως πολλά! Οι μέρες, άλλωστε, είναι γεμάτες από θέσεις, προτάσεις, ανακοινώσεις και υποσχέσεις.
O Συνδυασμός ¨ΑΛΛΑΓΗ¨ του Νίκου Νίνου δεν υπόσχεται απλώς αλλά λέει και ξεκαθαρίζει με απόλυτη σαφήνεια ότι, ο θεμέλιος λίθος είναι ο ειλικρινής διάλογος. Γιατί μια πόλη, δεν είναι μόνο οι τεχνικοί δείκτες ανάπτυξης, τα πλάνα, οι υποδομές, η  λειτουργικότητα ή η ομορφιά της. Είναι και η ψυχή της και αυτή είστε ΕΣΕΙΣ.
Σήμερα βρισκόμαστε ανάμεσα στο Ήταν και στο Θα Είναι! Ανάμεσα στο τι είχαμε, τι χάσαμε, τι θα’χουμε, τι σώζουμε και πού θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας! Ανάμεσα στο να ενδιαφερθούμε ή να αδιαφορήσουμε. Ανάμεσα στο να δηλώσουμε ενεργοί ή να μείνουμε αμέτοχοι.

Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα, γιατί όλοι τα εντοπίζουμε. Είναι όλα αυτά που, όπως είπαμε και παραπάνω, μας «τσιτώνουν» και μας χαλάνε την διάθεση.
Το ερώτημα είναι: θες να είσαι μαζί με αυτόν που μόνιμα γκρινιάζει ή με αυτόν που τον νοιάζει; Θέλετε να «χαλιέστε» με αυτά που βλέπετε γύρω σας ή να απολαμβάνεις την πόλη σου, το σπίτι σου, το «κάστρο» σου; Και αν δε σε νοιάζει για την πόλη σου, ας σε νοιάξει σε τελευταία ανάλυση για τον εαυτό σου αφού ο θυμός, η αγανάκτηση και η δυσαρέσκεια ή η ευχαρίστηση είναι αυστηρά προσωπική σου υπόθεση. Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί περισσότερο για σένα παρά μόνο εσύ! Η κάλπη είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι σου. Η μέρα για ν’αποφασίσεις για την κάθε σου μέρα είναι πολύ κοντά. Στις 7 Νοεμβρίου!

Και να θυμάσαι ότι για το πώς θα νιώθεις δεν έχεις να λογοδοτήσεις σε κανέναν παρά μόνο σε σένα. Γιατί εσύ μόνο θα ξέρεις για την ευκαιρία που πήγε χαμένη….. την ευκαιρία να χαίρεσαι με την πόλη σου, την ζωή σου, να χαίρεσαι ΜΕ ΣΕΝΑ!

ΥΓ. Τελικά είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που λένε ότι «η ψήφος είναι προσωπική υπόθεση». Όχι όμως με την ερμηνεία περί μυστικότητας που αποδίδουν αλλά με αυτή που λέει ότι κανένας δεν μπορεί να ξέρει καλύτερα από σας τι χρειάζεστε για να ζήσετε καλύτερα.

           ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
      Με τον συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ»  
 Με υποψήφιο δήμαρχο τον   ΝΙΚΟ ΝΙΝΟ 

Δείτε όλα τα άρθρα του Νικολάου E. Ξυπολυτά

 

 


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Εδώ μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που σας απασχολούν. Οι παρακάτω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την ειδησεογραφική ομάδα .Ενημερώνουμε πως τα άρθρα που θα περιέχουν ύβρεις θα διαγράφονται αυτόματα. Αν θέλετε να προσθέσετε την απόψη σας πατήστε εδώ

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server