banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την Νικόλαος Ε. Ξυπολυτάς    Δευτέρα, 01 Νοέμβριος 2010 14:26    PDF Εκτύπωση E-mail
Μήνυμα Νίκου Ξυπολυτά προς τους Ρεθεμνιώτες
Νεα - Οι Απόψεις σας
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 00:51 )

"Αγαπητοί συμπολίτες, δυστυχώς όλοι μας βλέπουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για ένα νέο άνθρωπο να μεγαλώνει, να σπουδάζει και να δουλεύει σε μια πόλη, που οι αμέτρητες δυνατότητές της ‘‘πνίγονται’’ από την ολιγωρία και τον ωχαδερφισμό των κάθε λογής ‘‘αρμοδίων’’. ‘‘Αρμόδιοι’’ που μένουν αμέτοχοι στις εξελίξεις της σημερινής μας κοινωνίας, ‘‘Αρμόδιοι’’ που δεν νοιάζονται για τον χρόνο που κυλά και το μέλλον που αντικρίζουμε.

Ο Δήμος του Ρεθύμνου δεν αντέχει άλλο χαμένο χρόνο, άλλες χαμένες ευκαιρίες. Θέλω η πόλη που ζω, που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, τα παιδιά μας, να είναι μια πόλη που να δημιουργεί ελπίδες στη Νέα Γενιά! Να είναι καθαρή, πράσινη, χωρίς τον μαρασμό που βλέπουμε όλοι και πάνω απ΄όλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!
Από τους ξερούς βράχους της πόλης, που γεννάει ο οικονομικός και πνευματικός μαρασμός, μπορεί να γεννηθούν μικρά δέντρα, μπορεί να γεννηθεί μια μεγάλη ΕΛΠΙΔΑ.
Μακριά από ευθύνες ‘‘αρμοδίων’’…
Μακριά από κομματικές διακρίσεις και δογματισμούς…
Δίπλα σε πολίτες με φρέσκιες ιδέες και υπεύθυνο λόγο.
Στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, της 7ης Νοεμβρίου, δεν έχω τη φιλοδοξία να γίνω ένας ακόμα ‘‘Αρμόδιος’’.  Έχω τη φιλοδοξία να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου και την επιστήμη μου για το καλό του Ρεθύμνου και φυσικά έχω τη φιλοδοξία να σταθώ δίπλα στα προβλήματα και στις ανάγκες του.
Φιλοδοξώ να είμαι, εκλεγμένος από εσάς, υπεύθυνος πολίτης.
Η πόλη μας να είναι πόλη για όλους, με Στρατηγική δεκαετίας και όχι ευκαιριακή, με Συνείδηση για τον άνθρωπο.
Σ’ αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η συμμετοχή όλων μας και όχι ο αποκλεισμός του πολίτη από τα τεκταινόμενα. Το πιστεύω μου και κατ’ επέκταση του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ»  του Νίκου Νίνου, είναι ο πολίτης στο Δημαρχείο. Τον οποίο η παρούσα δημοτική αρχή έχει «διώξει» με την συμπεριφορά της.  Έτσι απλά και χωρίς φόβο, γιατί απλούστατα δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε και το βασικότερο απ’ όλα πιστεύουμε στον ενεργό και υπεύθυνο πολίτη.
Ο υπεύθυνος πολίτης οφείλει να είναι απαλλαγμένος από κάθε είδους εξαρτήσεις ,οι οποίες μπορεί να περιορίσουν το πνεύμα του ,όπως κάθε είδους φανατισμοί ή προκαταλήψεις.


Σας χαιρετώ, σας ευχαριστώ που ακούσατε τις ιδέες μου, που κατ’ εμέ είναι  από τις απαραίτητες προϋποθέσεις ενός ανθρώπου που ζει ανάμεσα σε ανθρώπους"!

ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Με τον συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ» 
Με υποψήφιο δήμαρχο τον   ΝΙΚΟ ΝΙΝΟ
 

Δείτε όλα τα άρθρα του Νικολάου E. Ξυπολυτά

 


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Εδώ μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που σας απασχολούν. Οι παρακάτω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την ειδησεογραφική ομάδα .Ενημερώνουμε πως τα άρθρα που θα περιέχουν ύβρεις θα διαγράφονται αυτόματα. Αν θέλετε να προσθέσετε την απόψη σας πατήστε εδώ

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server