banner122  
Συντάχθηκε απο τον/την protagon.gr    Πέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2012 18:07    PDF Εκτύπωση E-mail
Ο εξευτελισμός της αξιοπρέπειας
Νεα - Οι Απόψεις σας

Ο εξευτελισμός της αξιοπρέπειας,Apopseis,RethymnoGuide,gnwmi,apopsi,αποψεις,γνώμη,άποψη,Γνωμες,Αποψεις,Πεποιθησεις,Πρόσωπα,Συνεργάτες,ΑΡΘΡΑ Λέγεται Γιάννης Φραγκιαδάκης και είναι ο εκτελών χρέη διευθυντή του γραφείου του ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα. Για κάποιους άγνωστους λόγους δεν φοβάται ούτε τη διαθεσιμότητα ούτε τον ίδιο τον διοικητή του Οργανισμού. Συμπεριφέρεται σκαιότατα σε αδύναμους ανέργους συμπολίτες μας, ακόμη και σε ταλαιπωρημένους μακροχρόνια ανέργους!

Η ηθοποιός Εύα Βλαχάκου είχε την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου την ατυχία να πέσει πάνω του... Μία μακροχρόνια άνεργη ηθοποιός η οποία για λίγες ημέρες άργησε να ανανεώσει την κάρτα ανεργίας της. Πήγε στον Γιάννη Φραγκιαδάκη, ο οποίος με αγενές ύφος τετρακοσίων καρδιναλίων, σαν το ύφος δημοσίων υπαλλήλων μερικά χρόνια πριν σε αυτή την παρηκμασμένη χώρα, την ενημέρωσε ότι πάει, μπορεί να ανανεώσει την κάρτα ανεργίας της, αλλά την ιδιότητα της μακροχρόνιας ανέργου την χάνει οριστικά!

Με όση ψυχραιμία της είχε απομείνει, η Εύα Βλαχάκου (αριθμός συναλλασόμενου: *1012032012907968*) ζήτησε, ως όφειλε, ως πολίτης, την απόφαση ή την εγκύκλιο ή τον νόμο που ορίζει τους τρόπους με τους οποίους κάποιος μακροχρόνια άνεργος μπορεί να απωλέσει την ιδιότητα του μακροχρόνια ανέργου. Το protagon μίλησε, μάλιστα, με τον Γιάννη Φραγκιαδάκη:

"Να με πάρει τηλέφωνο και ο Θεός! Δεν υπάρχει ούτε νόμος ούτε εγκύκλιος! Έτσι είναι η διαδικασία! Ακόμη και μία μέρα να αρρωστήσει, χάνει την ιδιότητα του μαρκοχρόνια ανέργου, γιατί θεωρείται ότι είναι ανίκανη για εργασία"!

"Τι κάνετε φασαρία; Αφού σε όλους μας έτσι συμπεριφέρονται", ήταν η εμφορτη απογοήτευσης παρέμβασης μίας νεαρής άνεργης κοπέλας η οποία παρακολουθούσε παραιτημένη το δράμα μίας χώρας, οι δημόσιες υπηρεσίες και ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι της οποίας έχουν εφεύρει το "καθήκον" να τσαλαπατούν αξιοπρέπειες, να προσβάλλουν αδύναμους ανθρώπους, να συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της ζωής όλων μας!

"Σε όλους μας έτσι συμπεριφέρονται"! Ποια αξιολόγηση θα μπορούσε να διασώσει τον απίθανο κ. Γιάννη Φραγκιαδάκη στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας;

Κύριε διοικητά του ΟΑΕΔ, να χαίρεστε τους υπαλλήλους της υπηρεσίας σας! Καλά Χριστούγεννα!

του Βασίλη Βενιζέλου


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Εδώ μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που σας απασχολούν. Οι παρακάτω απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την ειδησεογραφική ομάδα .Ενημερώνουμε πως τα άρθρα που θα περιέχουν ύβρεις θα διαγράφονται αυτόματα. Αν θέλετε να προσθέσετε την απόψη σας πατήστε εδώ

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server